Classes regulars

Inscripcions obertes!!!

Dansa, investigació, moviment.

A càrrec de Mariantònia Oliver

Dimarts i Dijous de 10:00 a 12:00h

Eines d’investigació del cos i el moviment per entrar en aquest territori que és el compromís amb l’exploració i experimentació, amb una actitut oberta i dialogant.

Dansa per a tothom.

A càrrec de Mariantònia Oliver i Laura Burgaya

Dlluns i dimecres de 17:00h a 19:00h

Des dels estiraments i l’obertura de les articulacions, treballem la relació amb la gravetat, la respiració, el pes, la intenció i el valor del moviment… Proposem un entrenament físic per la consciència corporal, destinat a persones de totes les edats, amb o sense experiència prèvia.

Dansa creativa i dansa per Infants.

A càrrec de Maya Triay

Dijous 17:00 a 18:00 (de 5 a 9 anys) – amb Maya Triay

Les sessions de Dansa Creativa i Per Infants ofereixen un espai facilitador per a que els nins i nines puguin explorar la seva pròpia dansa i així puguin recrear-la, tornar-la conscient i arrelar amb el seu cos la capacitat de sentir-se i expressar-se com a éssers únics que conviuen, creant una bona relació amb el seu cos i amb els altres.
Treballem a partir de propostes concretes que possibiliten l’exploració a través del joc i també utilitzant recursos de la dansa contemporània i d’altres disciplines.

Yin Ioga. 

A càrrec de Maya Triay

Dilluns de 19:30 a 20:30 h
Maya Triay: nascuda a Mallorca, realitza la seva formació en Dansa Contemporània a Munich. Continua la seva experiència en la companyia suïssa CINEVOX Junior Company i a Polònia amb BTT. És professora de Vinyasa i Yin Ioga, dues disciplines que l’han acompanyada des de petita. 
 
Yin Ioga: un estil de ioga de ritme lent, que incorpora principis de la medicina tradicional xinesa, amb asanes (postures) que es mantenen durant períodes de temps més llargs que en altres estils. Les postures de Yin Ioga apliquen una tensió moderada als teixits connectius del cos (tendons, fàsies i lligaments) amb l’objectiu d’augmentar la circulació a les articulacions i millorar la flexibilitat. Aquest estil ens convida a la introspecció, aportant equilibri mental i emocional.

Biodansa

A càrrec de Pilar Luis 

Informaciò:
629 672 471 (Pilar Luis)

Biodansa és un sistema d’integració humana amb què s’aconsegueix una renovació orgànica i una reeducació efectiva.
La seva metodologia consisteix a induir vivències integradores mitjançant la música, el moviment, la dansa i situacions de trobada en grup.
Aquestes vivències es proposen mitjançant exercicis agrupats en cinc línies; vitalitat, sexualitat, creativitat, efectivitat i transcendència.

* També tenim horaris disponibles per llogar la sala per altres classes, assajos, treballs de cos, massatges…

PREUS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s