Classes regulars

Inscripcions obertes!!!

Estiraments i dansa per a tothom.

A càrrec de Mariantònia Oliver I Mona Belizán

Dilluns i dimecres de 17:00h a 19:00h

Des dels estiraments i l’obertura de les articulacions, treballem la relació amb la gravetat, la respiració, el pes, la intenció i el valor del moviment… Proposem un entrenament físic per la consciència corporal, destinat a persones de totes les edats, amb o sense experiència prèvia.

Dansa, investigació i moviment.

A càrrec de Mariantònia Oliver

Dimarts i dijous de 10.30 h a 12.30h

Treball de composició, coreografia i experimentació. Classes destinades a persones amb una experiència prèvia i un mínim de base tècnica que vulguin aprofundir amb el llenguatge de la dansa contemporània, experimentar i dur a terme una recerca guiada i en grup.

Dansa creativa i dansa per Infants.

A càrrec de Elena Susilla

Dimarts de 17.30  a 18.30 (de 3 a 5 anys)
Dijous 17:30 a 18:30 (6 a 11 anys) 

Les sessions de Dansa Creativa i Per Infants ofereixen un espai facilitador per a que els nins i nines puguin explorar la seva pròpia dansa i així puguin recrear-la, tornar-la conscient i arrelar amb el seu cos la capacitat de sentir-se i expressar-se com a éssers únics que conviuen, creant una bona relació amb el seu cos i amb els altres.
Treballem a partir de propostes concretes que possibiliten l’exploració a través del joc i també utilitzant recursos de la dansa contemporània i d’altres disciplines.

Tècnica de Dansa Contemporània. 

A càrrec d’Elena Susilla

Dilluns i dimecres de 10:30 a 12:00  
Dimarts i dijous de 19:00 a 20:30 h

En aquestes classes treballarem combinant i travessant diferents tècniques i pràctiques de dansa contemporània, aprofundint en nocions com l’espiral i la projecció del moviment, la coordinació i les direccions en l’espai, entrar i sortir del sòl i la precisió del moviment.

A partir de tècniques com el “contact improvisation” i l’aikido abordarem l’amplitud de consciència del pes i del centre del cos, el concepte d’escolta i la percepció 360. De la mà de les tècniques somàtiques buscarem un cos disponible i el gaudi de cada trobada.

 

Feldenkrais.

A càrrec de Penélope Peral

Divendres de 9.30h a 10:30 h

El propòsit del Mètode Feldenkrais és organitzar el cos per al moviment amb un mínim d’esforç i màxima eficàcia; no a través de l’esforç muscular sinó d’una major consciència de com funciona.Les classes en grup, “Autoconsciència a Través del Moviment”, creen un marc de seguretat en el que explorar el propi moviment, descobrir el propis patrons neuromusculars i crear noves possibilitats inimaginades tornant l’impossible en possible, el difícil en fàcil i el senzill en ric i plaent. La professora guia l’experiència d’aprenentatge convidant a moure’s, atendre, sentir i sorprendre’s.

 

Ioga Iyengar.

A càrrec d’Esther Cayetano

Nivell II
Dilluns i dimecres de 08:30 a 10:00
Dimarts i dijouss de 19.30h a 21.00h

El Ioga Iyengar ® es caracteritza per la PRECISIÓ. A través d’una gran quantitat de detalls tècnics que s’incorporen progressivament a la pràctica d’asanas i pranayama (postures i tècniques de respiració) anem aportant a cada part del cos l’alineació i la simetria necessària per a una correcta execució de les postures. Una pràctica INTENSA ens garanteix una màxima eficàcia en el mínim temps. I el DINAMISME, present en tota la pràctica de postures, no deixa que la inèrcia i la passivitat s’instal•lin en la pràctica.

El Ioga Iyengar ® està a l’abast de totes les persones, sense importar l’edat o la seva condició física. A través de la pràctica despertem la intel•ligència corporal, la implicació de la ment i la seva connexió amb cada part del cos, des de la pell cap al nostre interior.
La pràctica del ioga atorga un efecte regenerador tant físic com a mental, ajudant-nos fer front a les dificultats de la vida.

* També tenim horaris disponibles per llogar la sala per altres classes, assajos, treballs de cos, massatges…

 

PREUS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s