Classes regulars

Inscripcions obertes!!!

També tenim horaris disponibles per llogar la sala per altres classes, assajos, treballs de cos, massatges…

 

Cos i moviment. Professora: Dolores Acosta 

dimarts i dijous de 19:00h a 20.30h 

Treballarem a partir de la consciència del cos per investigar les nostres possibilitats de moviment en relació amb l’espai i els altres. Aquest treball de cos i moviment permet reorganitzar l’estructura corporal per moure’ns des de la totalitat. Aporta presència, flexibilitat, potència i llibertat en el moviment.

 

Dansa per a tothom. Professora: Mariantònia Oliver

dilluns de 17:30h a 19:00h i dimecres de 18.00h a 19.30h

Es tracta de treballar, sentir i pensar el cos.  Des dels estiraments i l’obertura de les articulacions, treballem la relació amb la gravetat, la respiració, el pes, la intenció i el valor del moviment…

 

Estiraments. Professora: Mariantònia Oliver

dimecres de 17.00h a 18.00h

Proposem un entrenament físic per la consciència corporal, destinat a persones de totes les edats, amb o sense experiència prèvia.

 

Dansa, investigació, moviment. Professora: Mariantònia Oliver

dimecres de 10.00h a 12.30h

.

Dansa creativa per a infants. Professora: Dolores Acosta 

dimarts i dijous de 16.30h a 17.30h (3 i 4 anys)
dimarts de 17.30h a 18.30h (5 i 6 anys)
dijous 17:30 a 18:45 (6 a 11 anys)

Les sessions de Dansa Creativa ofereixen un espai facilitador per a que els nins i nines puguin explorar la seva pròpia dansa i així puguin recrear-la, tornar-la conscient i arrelar amb el seu cos la capacitat de sentir-se i expressar-se com a éssers únics que conviuen, creant una bona relació amb el seu cos i amb els altres.
Treballarem a través de propostes concretes que possibiliten l’exploració a través del joc i també utilitzant recursos de la dansa contemporània i d’altres disciplines.

.

Dansa. Professora: Anika Will

dilluns de 10.00h a 11.30h

 

Feldenkrais. Professora: Penélope Peral

divendres de 9.30h a 11.00h

El propòsit del Mètode Feldenkrais és organitzar el cos per al moviment amb un mínim d’esforç i màxima eficàcia; no a través de l’esforç muscular sinó d’una major consciència de com funciona.

Les classes en grup, “Autoconsciència a Través del Moviment”, creen un marc de seguretat en el que explorar el propi moviment, descobrir el propis patrons neuromusculars i crear noves possibilitats inimaginades tornant l’impossible en possible, el difícil en fàcil i el senzill en ric i plaent. La professora guia l’experiència d’aprenentatge convidant a moure’s, atendre, sentir i sorprendre’s.

 

Ioga Iyengar. Professora: Esther Cayetano

(Nivell I i II)
dilluns i dimecres de 19.30h a 21.00h 
dimarts i dijous de 08:30h a 10:00 
dimarts i dijous de 14:30h a 16:00h 

El Ioga Iyengar ® es caracteritza per la PRECISIÓ. A través d’una gran quantitat de detalls tècnics que s’incorporen progressivament a la pràctica d’asanas i pranayama (postures i tècniques de respiració) anem aportant a cada part del cos l’alineació i la simetria necessària per a una correcta execució de les postures. Una pràctica INTENSA ens garanteix una màxima eficàcia en el mínim temps. I el DINAMISME, present en tota la pràctica de postures, no deixa que la inèrcia i la passivitat s’instal•lin en la pràctica.

El Ioga Iyengar ® està a l’abast de totes les persones, sense importar l’edat o la seva condició física. A través de la pràctica despertem la intel•ligència corporal, la implicació de la ment i la seva connexió amb cada part del cos, des de la pell cap al nostre interior.
La pràctica del ioga atorga un efecte regenerador tant físic com a mental, ajudant-nos fer front a les dificultats de la vida.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s