Professores

Mariantònia Oliver / 659 952 033
Ballarina, coreògrafa i directora-fundadora de La Impossible

Obrim portes

Creadora, pedagoga i gestora de projectes artístics i socials, Mariantònia Oliver du més de 20 anys com a professional de la dansa. Compta d’un ampli repertori i experiència, és directora i coreògrafa de Cia. Mariantònia Oliver i del centre de creació i festival EiMa a Maria de la Salut.

Elena Susilla / 660 25 82 60
Ballarina, creadora i docent

Elena Susilla

Inicià la formació en dansa clàssica, continuant amb l’aprenentatge de les tècniques de dansa contemporània i interpretació a Madrid. Més endavant enriquí la seva formació amb diversos coreògrafs d’àmbit internacional. Formà part, per exemple, de les companyies ​Babirusa dansa, Teixit connectiu, Natalia Fernandes i Cia Poliana Lima. L’any 2017 fundà la companyia ​Kameleoidanza, amb la creació de dues peces de dansa que s’han presentat en diversos certàmens i festivals.

Penélope Peral (Feldenkrais) / 655 807 076

Antonio Martinez PayanFormada com a professora del Mètode Feldenkrais d’Educació Somàtica, acreditada per l’EuroTab. Imparteix classes grupals de presa de consciència a través de la tècnica “Movimiento”®️, així com sessions individuals d “Integració Funcional”®️

Dissenyadora d’Interiors de professió, després d’una experiència reveladora en que entrà en contacte amb la tècnica del fundador del Feldenkreis, va decidir dedicar-se i formant-se en diverses tècniques corporals i de massatge.

Més informació: www.penelopeperal.com

Esther Cayetano (Ioga Iyengar) / 636 175 404

esthercayetanoProfessora certificada de Ioga Iyengar pel Ramamani Iyengar ® Memorial Yoga Institute (RIMYI) a Puna, Índia.

Començà la seva pràctica durant l’adolescència.
L’any 2009 decideix dedicar-se totalment a l’aprenentatge i ensenyament de la pràctica de ioga Iyengar de la mà del Mestre Sènior Jose María Vigar. Des d’aleshores s’ha dedicat a transmetre aquesta tècnica en cursos regulars i intensius.

Més informació: www.yoguini.es

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s