Professores

Mariantònia Oliver / 659 952 033
Ballarina, coreògrafa i directora-fundadora de La Impossible

Obrim portes

Creadora, pedagoga i gestora de projectes artístics i socials, Mariantònia Oliver du més de 20 anys interpretant dansa. Amb un ampli repertori i experiència en la dansa contemporània, és directora i coreògrafa de Cia. Mariantònia Oliver i del centre de creació i festival EiMa a Maria de la Salut.

 

 

Catalina Lans  / 677 763 776
Gestora cultural, ballarina, creadora

catalina2Màster de creació en arts de carrer en Universitat de Lleida i FiraTàrrega i des del 1995 es forma intensament en dansa contemporània a l’Urugai.

Intèrpret-creadora en divereses obres presentades a Uruguai, Brasil i Alemanya. Treballà amb el director Andrea Arobba, Ayara Hernández, Félix Marchand i Sigrun Fritsch. També ha treballat en sol.litari i amb el col.lectiu Esmorzar de la Garsa. A Urugai treballà en la gestió del centre de dansa contemporània Taller Casarrodante, el centre d’arts i ciències GEN, el Festival Internacional de Dansa Contemporània d’Uruguai (FIDCU) i el Festival Presa Urbana.

https://catalansygiannipenna.wixsite.com/catalansygiannipenna/somos

Gianni Penna
Ballarí, docent i creador 

giannismallEstudià dansa contemporània a l’Escola Nacional de Dansa de l’SODRI ( Uruguai) i la llicenciatura en Educació Física I.S.E.F. Des del 2011, practica i investiga en Contact Improvisation. Treballà sota la direcció d’Andrea Arobba, amb el col·lectiu de Dansa Perifèric, dirigit per Federica Folco, que investiga a partir del Tango i amb Federica el projecte de procés “La massa insurreccions del sensible” (2014-2018).

Forma part del col·lectiu L’esmorzar de la garsa i Projecte Erm, que treballen en creacions en espai públic. També a dirigit projectes i creat solos.

https://catalansygiannipenna.wixsite.com/catalansygiannipenna/somos

Daniel de Luca (Contact Improvisació) / 658 424 259

smallDaniel De Luca és llicenciat en dansa contemporània a la London Contemporary Dance School.

Ha estudiat i practicat improvisació i Contact Improvisació amb professors de renom internacional com Frey Faust, Kira Kirsh, Jovair Longo, Rick Nodine i Alessandra Simonetti.

També ha tingut l’oportunitat d’implementar pràctiques somàtiques com el Ioga, Pilates, Feldenkrais i el Axis Syllabus durant el seu desenvolupament professional.

Com a ballarí i performer ha tingut l’oportunitat de participar en molts projectes i processos creatius, treballant amb artistes internacionals com Hannes Langolf, Charlotte Vincent, Fernanda Prata, Geir hytter, Sarah Dowling i molts més. Actualment està treballant en un projecte de dansa amb Francesca Pedulla i Sabrina Marzagalli a Itàlia i imparteix classes regulars de Contact Improvisació.

Penélope Peral (Feldenkrais) / 655 807 076

Antonio Martinez PayanFormada com a professora del Mètode Feldenkrais d’Educació Somàtica, acreditada per l’EuroTab. Imparteix classes grupals de presa de consciència a través de la tècnica “Movimiento”®️, així com sessions individuals d “Integració Funcional”®️

Dissenyadora d’Interiors de professió, després d’una experiència reveladora en que entrà en contacte amb la tècnica del fundador del Feldenkreis, va decidir dedicar-se i formant-se en diverses tècniques corporals i de massatge.

www.penelopeperal.com

Esther Cayetano (Ioga Iyengar) / 636 175 404

Resultat d'imatges per a Professora certificada de Ioga Iyengar pel Ramamani Iyengar ® Memorial Yoga Institute (RIMYI) a Puna, Índia.

Esther va començar la seva pràctica com a alumna en el mètode Iyengar durant l’adolescència. Llicenciada en Comunicació, alterna períodes de pràctica amb el seu treball a la televisió.
El 2009 decideix dedicar-se totalment a l’aprenentatge i ensenyament de la pràctica de ioga Iyengar de la mà del Mestre Sènior Jose María Vigar.

El 2014 obre la seva pròpia escola de ioga a la península i el 2018 s’estableix a Mallorca, continuant el seu procés de formació i aprenentatge fins al dia d’avui.
Actualment realitza intensius en diferents punts de la península i imparteix classes regulars i privades a l’illa de Mallorca.

Más información: www.yoguini.es

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s