Professores

Mariantònia Oliver 659 952 033

Creadora, pedagoga i gestora de projectes artístics i socials, Mariantònia Oliver du més de 20 anys interpretant dansa. És directora i coreògrafa de Cia. Mariantònia Oliver i professora al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

Anika Will (Dansa) 610 474 590

Anika va estudiar Dansa Contemporània i Dansa Clàssica a Alemanya a la Contemporary Dance School. Va treballar en diferents projectes i companyies a Alemanya!

Després va viure a Centre Amèrica, on va començar a donar classes de dansa contemporània a ballarins de ballet a Guatmala. Es va formar en pedadogia del ballet i en pilates.

Des de 2015 és resident a Mallorca, on treballa com a mestra de Dansa a escoles, també crea coreografies i balla.

Dolores Acosta (Dansa creativa per infants, Dansa i estiraments)  687 668 832

Ballarina i Educadora Corporal

Des de 2005 dóna classes de dansa i moviment per a nines i nins i per adults i treballa com a intèrpret de dansa-teatre i performance. És educadora corporal de la Pedagogia Cos i Moviment i del Mètode Cos-Art. Desenvolupa la seva investigació sobre el cos i el moviment a través de la consciència i de la percepció de l’interior com a motor del moviment. Actualment, estudia antropologia, el seu camp d’interès és la construcció social del cos i la consciència del cos com eina de canvi social.

 La seva primera formació corporal va ser com a esgrimidora, fins que el 1999 es troba amb la seva primera mestra de dansa, Maria Fux, a Buenos Aires. A partir d’aquí es dedica a l’estudi de la Tècnica i Interpretació de la Dansa Contemporània amb diferents Mestres. Des del 2001 viu a Mallorca, on comença la pràctica i l’estudi de la Pedagogia Cos i Moviment i del Mètode Cos-Art. Desenvolupa la seva investigació sobre el cos i el moviment a través de la consciència i de la percepció de l’interior com a motor del moviment. Des del 2005 treballa com a intèrpret de dansa-teatre i performance. Entre d’altres ha col•laborat amb: Companyia Au Ments (Accions-Reaccions, 2007; Petit Ball, 2009; Malasombra, 2013); Companyia Absolta Cia (Les Banyistes, 2008); Veru Iché (El niño escrito, 2012); Isabel Castro Jung. Amb els quals ha participat en festivals de dansa i teatre a Espanya i Europa. Des de 2013 continua la seva investigació sobre la poètica del cos formant-se a l’Escola del Teatre dels Sentits, a Barcelona. Des de 2015 desenvolupa els seus propis projectes com a ballarina i performer. Entre ells, “Tots els caps”, que combina la dansa i música a l’espai públic creat juntament amb Magdalena Garzón i Octavi Rumbau; i “Under the skin” amb el grup electro-acústic alemany weltAusstellung.

Penélope Peral (Feldenkrais) 655 807 076

Formada como profesora del Método Feldenkrais de Educación Somática donde casi todo lo que me interesa tiene su conjunción. 

Pertenezco a la formación Madrid I (2010-2014), acreditada por la EuroTab. Imparto clases grupales de Toma de conciencia a través del movimiento®️, así como sesiones individuales o Integración Funcional®️

Diseñadora de Interiores de profesión, a la que me dediqué durante 6 años, me interesan profundamente los espacios y como nos hacen sentir las formas y las texturas que nos rodean y contienen. Al igual que cuando era niña, me sigue fascinando la magia de un lápiz trazando sobre un papel.

Mi carrera profesional tornó hacia la Terapia Corporal, después de que un curso de reflexología podal se cruzara en mi vida. Buscaba un curso de cerámica, pero apareció el contacto con el cuerpo en vez de con el barro. Desde entonces me he formado en diversas técnicas corporales y de masaje, trabajo al que me he dedicado profundamente en estos últimos 8 años.

La herramienta que supone la pedagogía Feldenkrais ha significado un antes y un después en la calidad de mi práctica como terapeuta.

Más información www.penelopeperal.com

 

Esther Cayetano (Ioga Iyengar) 636 175 404

Profesora certificada de Yoga Iyengar por el Ramamani Iyengar ® Memorial Yoga Institute (RIMYI) en Puna, India.

Esther comenzó su práctica como alumna en el método Iyengar durante la adolescencia. Licenciada en Comunicación, alterna periodos de práctica con su trabajo en televisión.
En  2009 decide dedicarse totalmente al aprendizaje y enseñanza de la práctica de yoga Iyengar de la mano del Maestro Senior Jose María Vigar.

En 2014 abre su propia escuela de yoga en la península y en 2018 se establece en Mallorca, continuando su proceso de formación y aprendizaje hasta el día de hoy.
Actualmente realiza intensivos en diferentes puntos de la península e imparte clases regulares y privadas en la isla de  Mallorca.

Más información: www.yoguini.es

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s