La Impossible

impossible_mao_definitiva_mailEspai d’educació i creació d’arts escèniques

La Impossible és una associació cultural que treballa, des de l’any 2002 en l’elaboració de programes artístics i pedagògics des de la dansa i les arts escèniques, col·locant la creació artística al centre del procés cognitiu i d’aprenentatge.

A la seva trajectòria, La Impossible ha organitzat classes i tallers regulars amb artistes nacionals i internacionals de renom com Fabiana Capriotti, de Buenos Aires; Jordi Teixidó, Bea Fernández o Mal Pelo, de Catalunya; Carme Vadell, de Mallorca; i Germana Civera, de França, entre d’altres.

La Impossible ha dut a terme el festival multidisciplinari Rock’n’Rostoll els anys 2003, 2004 i 2005. Un projecte que combina el circ, la dansa, la música i el cinema d’animació, que inclou tallers i que genera un focus d’intercanvi artístic nacional i internacional. Una trobada enmig dels camps de l’entorn de Maria de la Salut, un indret rural al centre de Mallorca.

Enguany, 2016, La Impossible reprèn aquesta idea per a organitzar un nou Festival, acompanyat d’un Centre de Coreogràfic. Un projecte ambiciós que pretén ser un espai de trobada entre artistes de tot el món i la gent del poble, Maria de la Salut, on compartir experiències de processos creatius.

La Impossible, espai d’educació i creació d’arts escèniques, obre les seves portes la tardor de 2013 com a espai físic situat al centre de Palma. Des de llavors, no ha parat d’oferir classes regulars i tallers de dansa, dansa creativa, dansa en família, dansa per a tothom i ioga iyengar, entre molts altres.

Les activitats de La Impossible són obertes a tothom: nins i nines, joves i adults; professionals de l’escena, estudiants o persones que només volen iniciar-se o provar. En definitiva, gent amb ganes de moure’s! Classes impartides per professionals amb experiència i amb vocació de compartir el seu coneixement: Mariana Lazarte, Iris Siscar, Aina Pascual, Mariantònia Oliver…

Pots informar-te dels horaris i preus de les classes regulars i els tallers intensius en aquesta web.

També pots adreçar-te a:
laimpossible@gmail.com

Tel. 971 10 64 68 (dilluns a divendres de 9h a 14h) / 659 952 033
Plaça Quadrado, 11 – 12 baixos 07001 Palma

La Impossible és una iniciativa de Cia. Mariantònia Oliver

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s